Cookies op Estata Makelaars O.G.

Fijn dat je verder wilt lezen. We gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Dit gebeurt anoniem. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken. Op onze website kun je ook ons privacybeleid vinden.

Referenties
Wat vinden klanten van ons

Verkoop gemiddelde 8.8

Beoordelingen (36)

Deskundigheid
8.9
Prijs / kwaliteit
8.5
Lokale marktkennis
8.8
Service en begeleiding
8.8

Verkoop beoordelingen

Dhr. Dufour 8.8

29-06-2022 — Kanaalweg 77

Good work selling my house in a market that was slowing down. House was in excellent condition and the agent was managing the sale very well

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
8

Een funda gebruiker 8.8

23-06-2022 — Leuvensestraat 106

I contacted the broker as is located in the area of my property and knows well the market. Overall professional service with fast feedback by e-mail and WhatsApp. The sale process was fast and satisfactory. Good experience.

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9

Dhr. Gregor Vos 9

14-06-2022 — Paul Gabriëlstraat 75

Het contact met Estata verliep gesmeerd. Vriendelijke en deskundige mensen die de verkoop van mijn huis snel, efficiënt en prettig hebben geregeld. Een aanrader!

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9

Evert van den Bergh 9.3

10-06-2022 — Raadhuislaan 13

De begeleiding tijdens de voorbereiding van en gedurende het verkoop proces was prima verzorgd. Er is goed foto materiaal en film materiaal gemaakt voor de website van Funda. Bezichtiging bezoeken werden goed gepland en gecommuniceerd. Begeleiding tijdens het bied proces was ook goed. Het is belangrijk, maar dat geldt voor iedere transactie en makelaar naar ik aanneem, om de documenten en mails die uitgewisseld worden tussen verkoper en ( potentiële) koper en veelal via de makelaar lopen zeer goed te lezen voor vragen/commentaar waar nodg

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
9

Een funda gebruiker 10

09-06-2022 — Snelliusstraat 21

Zowel mijn makelaar Margot Koesen als al haar collega's hebben hun best gedaan om mij te begeleiden bij de verkoop van mijn appartement, die moeilijker bleek dan verwacht. Ze waren erg responsief en ik hoefde nooit lang te wachten op een antwoord op de vragen en het advies dat ik van hen vroeg. Margot luisterde altijd naar mijn wensen en gaf me goed advies zonder haar mening op te dringen. Op basis van mijn doelen heeft ze de onderhandelingen met de kopers met veel vakmanschap en geduld gevoerd en heeft ze uiteindelijk een uitstekend resultaat opgeleverd.

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Mevr. C. Busscher-Babau 9.5

02-06-2022 — Badhuisweg 145

Dit was mijn 3e ervaring met dit kantoor…contact met de makelaars heel fijn,kantoor en de makelaars altijd goed bereikbaar,snelle terugkoppeling én heel gezellig!

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
10

Dhr. Van Oorschot 9.8

29-04-2022 — Van Diepenburchstraat 110

Deskundig en professioneel. Goede kennis van de (lokale) markt. Correcte taxatie en reële verwachtingen gewekt. Afspraken uitstekend nagekomen. Goede, plezierige en zakelijke communicatie en correcte administratieve afhandeling. Zeer klantvriendelijk, zakelijk, eerlijk en kordaat. Uitstekend bemiddeld en correcte afstand gehouden richting verkoper en koper. Het hele proces verliep soepel en plezierig.

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Dhr. Van der Marck 9

12-04-2022 — Emmastraat 23

Snel en bekwaam. Goede, heldere begeleiding. Top-makelaar in het betere segment. In paar weken van start traject naar 'verkocht' door slimme strategie,

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9

Een funda gebruiker 8.3

09-04-2022 — Ankerstraat 2 B

De contacten met de makelaar waren zeer naar wens, persoonlijk, eerlijk en deskundig. De makelaar kent de buurt goed en leeft zich goed in de omstandigheden en de wensen van de koper.

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
7
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9

Een funda gebruiker 9

15-02-2022 — Trompstraat 31

De gehele verkoop traject werd goed begeleid. Toen onze makelaar afwezig was ivm zijn gezondheid, werd het naadloos overgenomen. Ze werken als een team en het maakt niet uit wie je spreekt, de afspraken werden vlot en adequaat afgehandeld. De samenwerking hebben wij al zeer prettig ervaren.

Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9