Cookies op Estata Makelaars O.G.

Fijn dat je verder wilt lezen. We gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Dit gebeurt anoniem. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken. Op onze website kun je ook ons privacybeleid vinden.

Referenties
Wat vinden klanten van ons

Verkoop gemiddelde 8.8

Beoordelingen (36)

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
8.5
Lokale marktkennis
8.8
Service en begeleiding
8.8

Verkoop beoordelingen

Dhr. Van Oorschot 9.8

29-04-2022 — Van Diepenburchstraat 110

Deskundig en professioneel. Goede kennis van de (lokale) markt. Correcte taxatie en reële verwachtingen gewekt. Afspraken uitstekend nagekomen. Goede, plezierige en zakelijke communicatie en correcte administratieve afhandeling. Zeer klantvriendelijk, zakelijk, eerlijk en kordaat. Uitstekend bemiddeld en correcte afstand gehouden richting verkoper en koper. Het hele proces verliep soepel en plezierig.

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Dhr. Van der Marck 9

12-04-2022 — Emmastraat 23

Snel en bekwaam. Goede, heldere begeleiding. Top-makelaar in het betere segment. In paar weken van start traject naar 'verkocht' door slimme strategie,

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9

Een funda gebruiker 8.3

09-04-2022 — Ankerstraat 2 B

De contacten met de makelaar waren zeer naar wens, persoonlijk, eerlijk en deskundig. De makelaar kent de buurt goed en leeft zich goed in de omstandigheden en de wensen van de koper.

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
7
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9

Een funda gebruiker 9

15-02-2022 — Trompstraat 31

De gehele verkoop traject werd goed begeleid. Toen onze makelaar afwezig was ivm zijn gezondheid, werd het naadloos overgenomen. Ze werken als een team en het maakt niet uit wie je spreekt, de afspraken werden vlot en adequaat afgehandeld. De samenwerking hebben wij al zeer prettig ervaren.

Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9

Dhr. Joseph Owusu 8.8

01-02-2022 — Nieuwe Schoolstraat 83 J

Estata Makelaars is een uitstekend kantoor met enthousiaste, deskundige professionals met veel kennis en ervaring in de Haagse regio. Als verkoper ben ik tijdens de gehele verkoopfase goed geïnformeerd over de status en bezichtigingen, wat ik als erg prettig heb ervaren.

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
9

Eleonore de Merode 9.8

10-01-2022 — De Ruijterstraat 75

Wij zijn erg tevreden met de begeleiding van het proces en de pro-actieve en toch ontspannen aanpak. Wij vonden de grondige en transparante analyse van de prijsstelling en het overleg daarover prettig en wij zijn blij met de uitkomst. Ook was visiteschema efficient en op de minst belastende manier opgesteld.

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Een funda gebruiker 9

21-12-2021 — Roelofsstraat 176

Erg plezierig contact en indien nodig altijd goed bereikbaar/benaderbaar. To-the-point en kundig in de advisering. Onze makelaar toonde zich zeer betrokken bij het proces en de medewerkers waren goed en vlot in opvolging van afspraken. Het kantoor heeft een professionele en vriendelijke benadering gekoppeld aan een brede kennis van de markt met een ervaren team. In alle opzichten heeft het onze verwachtingen waargemaakt en overtroffen.

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9

Een funda gebruiker 10

03-12-2021 — Emmastraat 27

Professioneel en deskundige begeleiding. Communicatie perfect! De dames die ons geholpen hebben hebben zeer adequaat gehandeld tussen verkopende en kopende partijen. Als je je huis wilt verkopen of een huis wilt aanschaffen ga naar Estata!

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Een funda gebruiker 10

08-11-2021 — Van Kijfhoeklaan 42

Uitstekend geholpen bij de verkoop van onze woning. Makkelijk en vriendelijk contact; zeer snelle opvolging bij vragen en/of acties. Warm aanbevolen!

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Hans van der Vaart 8

26-08-2021 — Ruychrocklaan 380

Het contact was erg plezierig en correct. Ook het tefonisch overleg tijdens onze vacantie verliep vlot en soepel.

Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
8
Service en begeleiding
8