Cookies op Estata Makelaars O.G.

Fijn dat je verder wilt lezen. We gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Dit gebeurt anoniem. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken. Op onze website kun je ook ons privacybeleid vinden.

Referenties
Wat vinden klanten van ons

Verhuur gemiddelde 9.5

Beoordelingen (1)

Deskundigheid
9.5
Prijs / kwaliteit
9.3
Lokale marktkennis
9.6
Service en begeleiding
9.5

Verhuur beoordelingen

Een funda gebruiker 10

20-09-2022 — Thérèse Schwartzestraat 24

Deskundig, accuraat! Kortom uitstekende dienstverlening! Een heel groot voordeel is dat contact via mail en app mogelijk was.

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Een funda gebruiker 10

18-09-2022 — Abdis Evastraat 30

Erg goed bijgestaan door Estata, in het bijzonder door Manon. Ze heeft ons goed en realistisch geadviseerd. De service is hoogwaardig en het contact was fijn en accuraat. Zeker een aanrader. Indien wij in de toekomst een makelaar nodig hebben zullen wij Manon weer inschakelen.

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Een funda gebruiker 10

15-09-2022 — Van Aerssenstraat 168

echte kennis van de markt, uiterst behulpzaam en betrokken bij elke stap, vechten voor de klant, betrouwbaar, vriendelijk

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Een funda gebruiker 10

13-09-2022 — Van Boetzelaerlaan 48

Estata Makelaars are very professionals and very good advisors. They know the market very well and they are very transparent and trustable. We totally recommend them!

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Dhr. Maurits van den Boom 9.5

23-08-2022 — Benoordenhoutseweg 227 21-21A

Het verhuur team van Estata is super, en heeft mij erg goed en snel kunnen bijstaan met de verhuur van mijn appartement. Ze hebben snel potentiële huurders kunnen oplijnen en de woning laten bezichtigen .

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
9

Een funda gebruiker 10

01-06-2022 — Torenstraat 17

Ik verhuur al 20 jaar via Estata, voornamelijk aan expats, en heb alleen maar positieve ervaringen.

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Een funda gebruiker 10

03-05-2022 — Sonoystraat 41

Ik heb al een aantal keren met Estata Makelaars samengewerkt voor de verhuur van mijn woning. De samenwerking verloopt erg prettig. Het team is professioneel, deskundig en erg behulpzaam.

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Een funda gebruiker 10

20-04-2022 — Oostduinlaan 131

Top service van een zeer professionele makelaar met diepe kennis van de markt in Den Haag. Al meerdere malen gebruikt, consistent uitstekend.

Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10
Lokale marktkennis
10
Service en begeleiding
10

Mevr. J. Doornewaard 9

10-03-2022 — Borneostraat 158

Vanaf het begin een prettig contact met de makelaar (Manon Vroege). Luisterde ook goed naar onze mening, en kwam met waardevolle adviezen. Ondanks grote afstand vanuit het buitenland toch prima contact via mail en whatsapp.

Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
9
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9

Een funda gebruiker 8.5

07-03-2022 — Houtrustweg 481 C

Voortvarende, dienstverlenende en professionele makelaar, met kennis van de markt en (huurders)doelgroep.

Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8
Lokale marktkennis
9
Service en begeleiding
9