Makelaars Den Haag huren: Estata!

Op zoek naar een huurwoning en een makelaar? Estata Makelaars in Den Haag is u graag van dienst.

Gelijk naar het aanbod? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Den Haag en omgeving.

U wilt een woning huren?! Maar weet u al wat voor woning dat moet zijn? Het aanbod woningen in Den Haag is groot en wisselt (gelukkig) regelmatig. Onze makelaars zijn aangesloten bij de NVM, de Nederlandse vereninging van makelaars, en kunnen u in alle fases van het zoek- en huur proces begeleiden.

Huren van een woning: in fases met Estata Makelaars Den Haag.

Het huren van en woning is te verdelen in 4 fasen:

  • Bekijk het woningaanbod: op onze site, of vraag onze makelaars. We hebben een uitgebreid netwerk van collega-makelaars die ook in Den Haag woningen aanbieden.
  • Bezichtiging: heeft u een woning gevonden? Dan is het tijd om te gaan kijken! Onze makelaars begeleiden u bij de bezichtiging en geven advies over de woning. Wat is de staat van onderhoud? Wat zijn de servicekosten?
  • Acceptatie: is de woning naar uw zin? Dan zal de makelaar een inspectie rapport samenstellen en de woning controleren. Ook de verhuurder moet u accepteren: u kunt te maken krijgen met de NVM-woontoets.
  • Overdracht: u tekent een overnamedocument en daarna de huurovereenkomst. Hierna ontvangt u de sleutels en bent u de nieuwe huurder!

Benieuwd naar wat een makelaar van Estata Den Haag voor u kan doen? Bel nu met 070 350 70 50 of vul uw gegevens in op ons contactformulier.

Romain Moormann
Directeur, NVM register makelaar-taxateur
moormann@estata.nl
Taco Risselada
risselada@estata.nl
Pat Thurman
thurman@estata.nl
Sophie Leembruggen
sophie.leembruggen
@estata.nl
Melanie Schrurs
schrurs@estata.nl